15 feb. 2013 | 17:26

Cum sa NU folosesti tehnologia in cuplu!

ACTUALITATE
Cum sa NU folosesti tehnologia in cuplu!

Tehnologia indiferent in ce forma alegem sa o folosim poate sa fie extrem de utila, dar nu intotdeauna.

Tehnologia Dragostei

Din categoria intamplarilor mai putin fericite in care este implicata tehnologia, face parte si anuntul din poza de mai sus. Mai exact, o doamna/domnisoara din Manchester (U.K) a ales sa foloseasca un panou digital pentru a se desparti de iubitul sau. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns ca panoul era amplasat intr-o benzinarie in care nefericitul obisnuia sa serveasca pranzul, „printesa” a ales aceasta metoda tocmai de Ziua Indragostitilor.

Mesajul este unul cat se poate de clar si nu incape indoiala ca aceasta femeie avea drept principal scop umilirea saracului Dan. Pai bine mai Danute, ce ai reusit sa-i faci acestei fete de a ales sa te desfiinteze public intr-un asemenea hal si printr-o metoda pe cat de tehnica si ingenioasa pe atat de impersonala si josnica?

breakup

Nu vreau sa fiu inteles gresit, intr-o oarecare masura apreciez gestul domnisoarei pentru ca imi demonstreaza ca utilizarea tehnologiei, in viata de de zi cu zi, nu cunoaste limite, dar paraca totusi asta este prea de tot.

Poate ca noi romanii nu suntem atat de inventivi sau atat de insensibili, dar am o mica banuiala ca nu vom vedea prea curand o astfel de intamplare in Romanica. Si nu neaparat pentru simplul fapt ca benzinaria aia impreuna cu intreg personalul ar putea sa iasa usor sifonati dintr-o astfel de „poveste de dragoste”. 🙂