03 ian. 2013 | 09:30

Apple recunoaste un nou bug in iOS 6

ACTUALITATE
Apple recunoaste un nou bug in iOS 6

Printr-un comunicat, Apple a recunoscut ca a incetat dupa 1 ianuarie 2013.

Apple Do Not Disturb

In cazul in care sunteti un fan al functiei „nu deranjati” din iOS 6, s-ar putea sa fi avut o surpriza neplacuta incepand cu dimineata de 1 ianuarie. Din pacate, functia Do not disturb, care permitea utilizatorilor de iDevice-uri sa predefineasca o perioada de timp fara alerte pe timpul noptii a incetat sa functioneze dupa anul nou. Astfel, daca de obicei alertele erau dezactivate seara si dimineata erau reactivate, de aceasta data modul ,,Nu deranjati” nu s-a mai dezactivat in prima dimineata de anul acesta. Ca urmare, telefoanele au incetat sa sune si alertele la emailuri si la mesaje nu s-au mai auzit.

Spre deosebire de alte situatii in care si a promis actualizari de software, de aceasta data se pare ca rabdarea va fi suficienta. Dupa spusele gigantului din Cupertino problema se va remedia singura, fara nici un fel de interventie din partea utilizatorului, dupa data de 7 ianuarie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele