31 dec. 2012 | 10:03

Universitatea XDA te ajuta sa intelegi mai bine Android-ul

ACTUALITATE
Universitatea XDA te ajuta sa intelegi mai bine Android-ul

Cu toate ca in numeroase materiale am atras atentia asupra unor informatii de pe , acum respectiva comunitate are si o Universitate.

xda university explica androidul

XDA University sau Universitatea XDA este numele unui nou proiect accesibil la adresa www.xda-university.com. Creat ca o componenta educationala pentru cei care vor sa inteleaga mai bine Android-ul, site-ul de mai sus este util atat celor care se pricep la smartphone-uri si tablete cat si celor care sunt la inceput.

In practica, Universitatea XDA este site-ul perfect pentru a deveni mai abili cand vine vorba de personalizarea sistemului de operare Android. Indiferent daca aveti un telefon mai nou sau vreti sa readuceti la viata unul mai vechi, XDA University contine tutorialele explicite de care aveti nevoie. Aici puteti invata cum sa instalati un nou ROM pe un aparat sau cum sa modificati un firmware pentru a-l face compatibil cu telefonul inteligent din dotare. Cu un pic de rabdare veti intelege mai bine cum functioneaza un kernel si cum se poate construi unul.

Trecand peste lipsurile unui proiect aflat la inceput, XDA University accepta propuneri pentru continut de la utilizatori. In plus, are toate ingredientele pentru a deveni o destinatie online de incredere.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele