09 ian. 2012 | 17:39

Thermaltake, BMW Designworks, un nou produs revolutionar – Mouse-ul Level M10

ACTUALITATE
Thermaltake, BMW Designworks, un nou produs revolutionar - Mouse-ul Level M10

Thermaltake este cunoscut ca un inovator in domeniul carcaselor de PC. BMW Designworks este o companie de design si consultanta cunoscuta mai ales in Europa prin elementele impresionante de design ale masinilor BMW si Mini Cooper. Cei doi au mai avut o colaborare in trecut, una care de asemenea a intors o multime de capete – este vorba despre carcasa Level 10 GT care beneficia de un design si o functionalitate deosebite.

Noul lor produs face parte din domeniul perifericelor de gaming – un mouse ce poarta denumirea Level M10. Pe langa faptul ca jucaria asta arata de-a dreptul impresionant, linia parca neterminata a acestuia este de asemenea excelenta pentru folosirea indelungata, cum se intampla in cazul gamerilor. Constructia permite o ventilatie foarte buna a mainii, iar reglarea in inaltime este posibila pentru un confort sporit al palmei fiecarui utilizator in parte.

Pretul si data lansarii nu au fost specificate inca, tot ce stim este ca va fi dispus la CES 2012 pentru a obtine un feedback direct.

Imaginea de mai sus este cea din stadiul de proiect al Level M10, produsul final este posibil sa detina o serie de mici diferente.