11 iul. 2012 | 15:21

Source Filmmaker, disponibil acum pentru toata lumea

ACTUALITATE
Source Filmmaker, disponibil acum pentru toata lumea

 

In urma cu doua saptamani, Valve a lansat versiunea closed beta pentru noua unealta de animatie Source Filmmaker. Accesul la aceasta se facea doar pe baza de invitatie, iar cei care au participat la sesiunea de test au realizat deja niste clipuri foarte reusite.

Ei bine, acum toti cei interesati pot sa acceseze aplicatia gratuit prin intermediul Steam.

Source Filmmaker a ajuns in open beta, ceea ce inseamna ca este disponibil „la liber”, fara invitatii sau alte limitari. Din pacate insa, software-ul nu este inca final, asa ca va puteti astepta la mici probleme in experienta de utilizare. Pentru a accesa acest software va trebui sa instalati Steam (daca nu il aveti deja) si sa urmariti acest link. Odata accesata adresa respectiva, Steam se porneste automat si afiseaza dialogul de download, foarte familiar celor care au descarcat jocuri de pe aceasta platforma de distributie.

Trebuie sa va atentionez insa ca este nevoie de 10 GB de spatiu liber pe partitia pe care este instalat Steam. Acum ca puteti folosi Source Filmmaker, abia asteptam sa vedem creatiile voastre. Poate il puteti folosi intr-un mod ingenios pentru a va inscrie in concursul Vlog IT.