30 ian. 2012 | 14:12

Sony lanseaza o noua compacta: TX200V

ACTUALITATE
Sony lanseaza o noua compacta: TX200V

sony-cyber-shot-tx200v-camera

Sony se lauda cu lansarea unui nou aparat foto ultra-compact: Cyber-shot TX200V. Noua camera beneficiaza de dimensiuni extrem de reduse (16mm grosime) si functii precum rezistenta la contactul cu apa (pana la 5m) si rezistenta la inghet (pana la -10 grade).

Dintre caracteristici putem enumera lentile Carl Zeiss Vario-Tessar, 5x zoom optic in interiorul carcasei, un display LCD touchscreen de 3 inci, un senzor CMOS Exmor R de 18 megapixeli si un stabilizator optic. Procesorul Bionz ofera „Extra High Sensitivity„, care promite sa combata problema zgomotului din fotografiile realizate in conditii de lumina precara.

Pe langa specificatiile tehnice, noua camera Sony va beneficia si de cateva tehnologii menite sa ii creasca valoarea in ochii utilizatorului: un autofocus rapid (0,13 secunde pe timp de zi), moduri personalizate de fotografiere, precum si detectarea si recunoasterea fetelor.

Conform pocket-lint.com Sony TX200V filmeaza Full HD 1080 la 60 de cadre pe secunda si va ajunge pe piata undeva la sfarsitul lunii martie, la un pret de aproximativ 500 de dolari.