21 aug. 2012 | 11:15

Samsung anunta un dual SIM cu linii de S III

ACTUALITATE
Samsung anunta un dual SIM cu linii de S III

Desi piata telefoanelor dual-SIM rareori a fost populata de terminale high-end, este placut sa vezi ca Samsung incearca sa ridice nivelul acestui segment de piata cu modele promitatoare.

Galaxy S Duos

Galaxy S Duos este cel mai recent terminal anuntat de cei de la Samsung, capabil sa gazduiasca doua cartele SIM in acelasi timp. Noul terminal are un ecran de 4 inci cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli, o camera de 5 megapixeli si ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich. In comparatie cu alte terminale dual-SIM, S Duos vine cu un avantaj important sub forma tehnologiei proprietare always on. Aceasta din urma permite utilizatorilor sa preia apeluri primite pe o retea fara a influenta in nici un fel functionarea celei de a doua retele. Desi nu se cunosc detalii legate de procesor sau memorie RAM, pe partea de stocare se pare ca veni cu 4GB memorie integrata plus un lacas destinat cardurilor microSD. Avand in vedere cat de importante sunt retelele suportate de un aparat dualSIM, noul S Duos suporta atat GPRS sau EDGE cat si HSDPA.

Cu toate ca este un pic mai gros, mai scund si mai putin lat decat popularul Galaxy S III trasaturile comune dintre cele doua aparate sunt evidente chiar si unui ochi neantrenat. In ceea ce priveste detaliile lansarii, chiar daca nu avem momentan un pret, noul terminal va fi disponibil in Europa incepand cu luna septembrie a acestui an.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele