05 apr. 2012 | 00:39

Reduceri pentru prima saptamana din aprilie 2012

ACTUALITATE
Reduceri pentru prima saptamana din aprilie 2012

Buy-Phen375

Saptamana aceasta, Koyos.ro combina o serie de dispozitive la niste preturi cu mult sub nivelul pietei – incepand cu un aparat foto de la Canon adresat celor care s-au saturat sa faca poze cu telefonul si vor ceva mai multi megapixeli si terminand cu unul dintre cele mai importante terminale ale Nokia din ultimii ani.

Cu un pret pe piata de aproximativ 2000 lei, Nokia N9, smartphone-ul care a stat la baza designului Lumia 800 si care vine preinstalat cu cea mai noua versiune a sistemului de operare MeeGo poate fi achizitionat in aceste zile la Koyos.ro cu doar 1699. Pe langa acest pret, daca sunteti interesati de folii, huse sau cabluri gandite pentru acest terminal,  beneficiati si de o reducere de 50% la respectivele accesorii.  koyos

 

 

Marketonline.ro vine cu niste ofertere surprinzatoare la notebook-uri. Chiar daca in 9 din 10 cazuri terminologia de „pret-soc” este folosita doar metaforic, o simpla cautare pe price.ro, de exemplu, va releva ca preturile pentru notebook-urile de mai jos sunt cu 300-400 lei mai jos decat media. Trecand peste asta, nici nu sunteti limitat la numarul de branduri aflate in oferta sau la configuratiile disponibile.

Indiferent daca sunteti in cautarea unei configuratii buget sau a unui sistem high-end portabil, puteti alege sisteme de la Asus, Samsung, Acer sau HP. In plus, unele sisteme mai vin si cu cate o geanta cadou.

marketonline.ro

 

 

www.sigmanet.ro au reusit saptmana aceasta sa ne atraga atentia cu o serie de monitoare aflate la promotie. Indiferent daca sunteti in cautarea unui monitor obisnuit sau a unuia 3D, solutiile full HD de la producatori precum HP, ASUS, Benq sau Samsung cu siguranta se vor incadra in buget.

Un alt avantaj este afirmatia „stoc suficient” care, daca aici este evidenta, in cazul altor magazine online este inlocuita cu „stoc epuizat”, mai ales atunci cand vorbim de un set de oferte care merita.sigmanet

 

 

F64.ro incearca sa va atraga atentia in aceasta perioada asupra solutiilor de captura cu lentile interschimbabile extrem de compacte – mirrorless de la diversi producatori. Pe langa niste preturi foarte mici la aparate foto precum NEX-5N de la SONY sau DMC-GH2 de la Panasonic, cel mai probabil pentru o perioada limitata, veti primi cadou si cateva sute de lei marcate corespunzator in dreptul fiecarui aparat.

Nu trebuie neglijat nici obiectivul inclus in pachet. Daca un obiectiv cu 18-55 mm este suficient in majoritatea cazurilor, 14-140 vine cu avantajul unor capturi mai spectaculoase de la distanta mai mare.

f64

 

 

MediaGalaxy are strecurate mai multe oferte printre paginile magazinului virtual, totul este sa stiti ce cautati. In orice caz, daca v-ati hotarat sa faceti trecerea la 3D, indiferent daca va puneti problema achizitiei unui monitor sau a unui TV cu dimensiuni generoase, daca LG sau Samsung sunt printre preferatii vostri aveti noroc.

Nici oferta cu ochelari 3D nu este de neglijat, mai ales ca in acest caz particular veti primi nu mai putin de 7 perechi in cazul televizoarelor 3D cu tehnologie pasiva Cinema 3D de la LG.

mediagalaxy

 

 

 

O oferta raspandita sub o forma sau alta pe mai multe site-uri face referire la produsele Philips si la clasicul deja sistem de returnare a TVA-ului sub forma de voucher de cumparaturi. In acest caz particular, al magazinului Altex, respectivul voucher poate fi folosit atat pentru a achizitiona un produs electronic de la Philips cat si un produs electrocasnic de la orice alta companie.

In ceea ce priveste preturile practicate, trebuie insistat asupra faptului ca sunt cu mult mai mici decat in alte magazine online.

altex

 

 

PCGarage in perioada imediat urmatoare are niste oferte foarte bune la hard disk-uri externe de 750GB cu alimentare exclusiv pe USB de la Silicon Power, la doar 299 lei. Aceasta oferta vine in conditiile in care in general preturile hard disk-urilor interne nu au scazut considerabil dupa furtutinile de anul trecut din tailanda. Daca sunteti in cautarea unor casti de gaming, solutiile celor de la Thermaltake, pe langa un raport pret/performanta foarte bun, vin si in foarte multe variatii de culori.

pcgarage

 

 

www.clickshop.ro vine cu cate preturi mici la televizoare 3D, cel mai probabil pentru a mai micsora un pic stocurile in asteptare noilor modele. Indiferent daca sunteti fan SONY sau Samsung, daca ati inceput sa apreciati experienta vizionarii unui continut 3D pentru cateva modele aflate in oferta cu siguranta nu veti gasit un pret mai mic in magazinele online din tara. Orion, desi nu este un brand foarte cunoscut in tara noasta, vine la ClickShop.ro cu un model pentru oamenii mai chibzuiti – 32 inci, cu o rezolutie Full HD nativa care cu siguranta va atrage cativa clienti.clickshop

 

 

Emag.ro isi continua si saptamana aceasta oferta Crazy Days. Din pacate, pe sistemul cine se trezeste de dimineata departe ajunge, la emag pe la amiaza deja nu mai gasesti in stoc multe dintre produsele la oferta. Pe de alta parte insa, preturile sunt foarte mici, iar denumirea Crazy Days este cu siguranta justificata. Tot ce trebuie sa faceti insa este sa urmariti in fiecare zi lista de produse la oferta, deoarece nimeni nu stie ce oferte vor fi maine si poate aveti si voi nevoie de ceva prin casa.

emag

 

 

Domo.ro in aceasta perioada se pare ca a incheiat un parteneriat solid cu cei de la SONY, oferind niste preturi foarte bune atat la sisteme home theater 5.1 cu Blu-ray player 3D, cat si la televizoare. Desi preturile la TV-uri nu sunt cele mai mici pe care le puteti gasi pe internet, nu trebuie neglijate nici cele cateva milioane aferente unor perechi de ochelari 3D, in conditiile in care fiecare TV 3D SONY de la Domo vine cu 2 perechi incluse.

Pe partea cealalta,  daca amanati de mult timp o investitie in sonorizarea de acasa, sistemele audio la oferta de la SONY vin cu o putere audio de pana la 1000 watt si arata si foarte bine.

domo

 

 

www.flanco.ro pe langa faptul ca promoveaza intens o garantie de 4 ani marcata cu litera G pe foarte multe produse, reuseste sa nu neglijeze nici o serie de oferte autentice. Mai precis, e vorba de un sistem 1 produs la pret intreg plus al doilea la jumatate de pret, o oferta care se refera la produsele electronice si electrocasnice Philips.

Daca va intereseaza achizitia celui mai puternic sistem audio de la Logitech, Z906, primiti un voucher in valoare de 435 lei, iar daca aveti o preferinta pentru un aparat foto compact Nikon aveti mari sanse sa fie in oferta si sa primiti TVA-ul sub forma de reducere in bani.

flanco

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele