27 iun. 2012 | 11:18

PS Vita mai primeste o aplicatie remarcabila – YouTube

ACTUALITATE
PS Vita mai primeste o aplicatie remarcabila - YouTube

PSVITA YouTube

Dupa ce a dezamagit utilizatorii printr-un ecosistem inchis si un numar de aplicatii infim, se pare ca Sony mai aduce totusi o functie de baza pe PS Vita. Este vorba de YouTube.

Desi PS Vita include un browser care poate rula clipuri de pe YouTube, pana si cei de la Sony si-au dat seama ca performanta indoielnica a browser-ului cere totusi o aplicatie dedicata. Disponibila incepand de azi, aplicatia vine cu doua interfete, si permite rularea oricarui clip atat in mod Full Screen cat si in fereastra. Daca apelati la Full Screen, pe langa butoanele evidente de control a procesului de redare aveti si posibilitatea sa activati modul HD – maxim 720p.

Din noua aplicatie nu lipsesc elementele sociale, puteti da like sau dislike la un clip video, puteti comenta sau puteti adauga fara probleme un clip in lista personala de favorite. Merita sa retineti, in schimb, ca toate elementele de socializare sunt accesibile doar atunci cand nu rulati clipul sau filmul de pe YouTube pe intregul ecran.

Dupa ce au mai ajuns pe PS Vita Facebok si Skype, YouTube nu face decat sa completeze un set fundamental de aplicatii pentru consola portabila de la SONY. Din pacate, in ritmul asta nu se apropie de Google Play sau Apple App Store decat in vreo 10 ani, daca au noroc.

PS Vita YouTube

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele