27 mai 2012 | 12:40

Oppo Finder: cel mai subire smartphone, momentan

ACTUALITATE
Oppo Finder: cel mai subire smartphone, momentan

Oppo Finder

Va mai aduceti aminte cand Apple anunta cu surle si trambite ca iPhone 4 era cel mai subtire smartphone din lume? Respectivul eveniment s-a intamplat in urma cu doi ani, iar de atunci titlul s-a perindat pe la foarte terminale.

Luna aceasta cel mai subtire smartphone din lume masoara 6,65mm grosime, poarta numele de Finder si este creat de o companie numita Oppo. Zic ,,luna aceasta”, fiindca nici un domeniu nu evolueaza cu o rapiditate mai mare decat cel al smartphone-urilor.

Finder este un telefon cu un ecran Super AMOLED Plus de 4,3 inci. Integreaza o camera de 8 megapixeli pe spate si una de 1,3 megapixeli pe fata. Este propulsat de un procesor dual core la 1,5 GHz, foloseste 1GB RAM, iar memoria integrata este de 16GB.

Chiar si daca nu ar fi atat de subtire, specificatiile sunt suficient de impresionante incat sa atraga atentia doritorilor de terminale high end. Desi initial va fi disponibil doar in China, merita sa retineti pretul de 632 dolari si data initiala de precomanda: 6 iunie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele