19 apr. 2012 | 12:10

Nokia spune ca Lumia se vinde mai repede decat se produce

ACTUALITATE
Nokia spune ca Lumia se vinde mai repede decat se produce

Lumia 900

Noul Nokia Lumia 900 nu a mai fost in magazin o perioada de cateva zile, iar motivul pare sa fie unul extrem de surprinzator.

Scandalul de saptamana trecuta legat de probleme de conectivitate nu a impiedicat vanzari spectaculoase in ceea ce priveste noul Lumia 900. Intr-un reportaj al celor de la AllThingsD, Karen Lachtanski – un purtator de cuvant Nokia, pe langa faptul ca a atras atentia asupra performantei comerciale a ultimului Windows Phone al companiei, a mentionat si ca extrem de putini utilizatori s-au intors in magazine pentru a schimba un telefon Lumia cu probleme, cu unul nou. „Producem mai multe dispozitive pentru a satisface cererea cat mai repede cu putinta” – acestea au fost cuvintele doamnei Lachtanski referitoare la noul terminal comercializat exclusiv, momentan, prin operatorul AT&T din SUA.

Din pacate, numarul exact de telefoane comercializate nu se cunoaste. Oricum, in acest caz particular telefonul este subventionat considerabil de catre AT&T, iar fiecare proaspat abonat va avea dupa achizitie o reducere de 100$ din costul primei facturi. Asa e la ei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele