09 mai 2012 | 13:50

Nokia si Microsoft aduc titluri exclusive pe Windows Phone

ACTUALITATE
Nokia si Microsoft aduc titluri exclusive pe Windows Phone

Windows Phone Gameshub

Intr-o perioada in care orice generator de statistici a confirmat starea jalnica in care se afla Nokia, atragand in acelasi timp atentia asupra lipsei de popularitate pe care o intampina Microsoft cu al sau Windows Phone, cele doua companii se pare ca vor sa-si schimbe destinul.

Nokia si Microsoft au castigat cativa parteneri exclusivi care sa dezvolte cateva aplicatii numai pentru Windows Phone, mai precis pentru terminalele Lumia cu WP. Asta, in conditiile in care multe plangeri legate de ecosistemul Windows Phone se refera la lipsa unor aplicatii de renume din magazinul virtual al platformei, mai mult cu bani decat gratuit,

 

Timp de 1 an de zile, incepand din iunie, noul joc PGA Tour va fi disponibil exclusiv pe Windows Phone. ESPN va veni cu o aplicatie exclusiva pe Windows Phone pana in mai 2013. Aplicatii dedicate de la Groupon si AOL Entertainment vor fi exclusive pe platforma Microsoft timp de 6 luni. Tripdots va fi un titlu exclusiv pentru WP timp de 3 luni de la lansare.

Angry Birds  Space, dupa lungi tratative cu Rovio, se pare ca va ajunge de asemenea pe platforma, cu mentiunea ca urmatoarele versiuni de Angry Birds nu vor mai intarzia atat cand vine vorba de platforma mobila a  Microsoft.

Tot printre aplicatiile noi se numara PayPal, Time Magazine, Newsweek si Box.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele