12 apr. 2012 | 09:00

Nokia Lumia 900 si noile sale probleme de software

ACTUALITATE
Nokia Lumia 900 si noile sale probleme de software

nokia-lumia-900_11

Printr-un post pe platforma de blogging a companiei, Nokia Conversations, in aceste zile a fost publicata o scuza oficiala pentru probleme inregistrate la noul terminal Nokia Lumia 900.

Este vorba de niste probleme legate de performanta cand vine vorba de traficul de date, iar aparent acestea sunt cauzate de un management nu foarte inspirat al memoriei interne.

Desi aceasta este o stire catastrofala pentru Nokia, care si-a pus multe sperante in acest terminal, partea buna a evenimentului este ca utilizatorii din SUA care si-au cumparat deja terminalul sau si-l vor cumpara pana pe 21 aprilie vor fi indreptatiti sa primeasca un discount de 100$ pe factura de telefon de la AT&T, acesta din urma fiind singurul operator care a comercializat in prima etapta terminalul.

In ceea ce priveste solutia pe termen lung a problemei, Nokia a mentionat ca pana pe 16 aprilie va lansa un upgrade ce va putea fi instalat cu ajutorul aplicatiei Zune pentru sisteme Windows.

Ca o dovada de eficienta, deja sunt pe drum catre operatorul american telefoane care ar trebui sa nu mai aiba respectiva problema. Nu e trist ghinionul?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele