22 mai 2012 | 12:20

Microsoft vine cu aplicatii noi preinstalate in Windows 8 Release Preview

ACTUALITATE
Microsoft vine cu aplicatii noi preinstalate in Windows 8 Release Preview

Windows 8 Release Preview

Incercand sa ofere un pachet complet de solutii la probleme inca de la prima pornire, cum Apple face de ceva timp cu OS X, Microsoft se pare ca a inclus un set mult mai complex de functii preinstalate in urmatorul sau sistem de operare.

Cu cat se apropie mai mult prima saptamana din luna iunie, in care Microsoft a promis ca va lansa Windows 8 Release Preview, cu atat apar mai multe detalii referitoare la respectiva versiune. In primul rand, valurile de noutati incep sa confirme ca ceea ce am putut instala in urma cu cateva luni era doar un preview al sistemului de operare pe care il pregateste gigantul din Redmond.

Cel mai nou set de capturi de ecran confirma ca, preinstalate pe langa aplicatiile de pana acum vom vedea inca de la prima pornire a sistemului de operare: News, Sports si Travel – toate in format Metro. Tot cei de la Winunleaked care au dat capturile pe internet, confirma ca numele intern la versiunii Release Preview este 8400.winmain_win8rc.120518-1423.

Aparent, cu schimbari majore vor veni si aplicatii la care avem deja acces, precum Mail, Calendar, People sau Messaging. In rest, mici detalii de interfata si cateva functii noi vor fi implementate la nivelul intregului sistem de operare, acestea din urma nu vor fi insa atat de semnificative.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele