30 aug. 2012 | 12:30

Logitech lanseaza Ultimate Ears – o noua linie de gadgeturi

ACTUALITATE
Logitech lanseaza Ultimate Ears - o noua linie de gadgeturi

Pentru ca rareori poti spune ca fidelitatea si puterea sunetului sunt perfecte, Logitech, prin brandul Ultimate Ears sau UE au initiat o serie de produse dedicate aproape exclusiv reproducerii sunetului.

Logitech Boombox UE

Gama de dispozitive Logitech UE este o serie de produse muzicale pentru un stil de viata activ si in permanenta deplasare. Aceasta include boxe wireless, casti si un radio inteligent. Ca o nota generala toate sunt create cu un scop declarat, sa sune bine.

Logitech UE Boombox este o boxa portabila, cu maner, ce suporta conectarea mai multor dispozitive, de la o distanta de pana la 15 metri, prin Bluetooth. Avand in vedere tehnologia folosita nu sunteti limitat la o anumita clasa de dispozitive, in timp ce prezenta celor 8 difuzoare va va uimi prin calitatea audio. Autonomia UE Boombox este de 6 ore pentru care doresc sa asculte muzica in deplasare iar pretul specificat este de 250 euro.

UE Mobile Boombox, un sistem audio ultra-portabil, are ca punct forte posibilitatea de a conecta simultan mai multe surse audio de pe care poti reda fara probleme sunet de inalta calitate oricand si oriunde. Practic nu mai trebuie sa deconectezi smartphone-ul pentru a reda o melodie de pe tableta sau invers. Autonomia boxei este de maxim 10 ore, iar materialele folosite la design ii sporesc rezistenta la socuri. De partea din urma este reponsabila o combinatie de insertii metalice si o carcasa de cauciuc. Pretul UE Mobile Boombox ajunge la 100 de euro.

Pe langa o serie de casti spectaculoase, UE 900, UE 9000 Headphones, UE 6000 headphones si UE 4000 headphones, tot azi Logitech a mai lansat un radio inteligent intitulat UE Smart Radio. Acesta din urma este un gadget ce se conecteaza la internet pentru a reda posturi radio online, servicii de muzica on demand sau muzica de pe orice PC sau Mac. Toata interactiunea cu aparatul se realizeaza prin intermediul unui ecran color ce afiseaza coperta albumului, informatii despre melodie, despre posturile de radio sau artist. UE Smart Radio Controller este numele unei aplicatii companion pentru UE Smart Radio disponibila gratuit pentru iPad, iPhone si Android. Aceasta din urma va permite un control complet asupra procesului de auditie. Pretul produsului specificat este de 180 euro.

Daca tot ne-am lamurit partial in legatura cu cat de bune sunt noile produse Logitech, mai ramane sa asteptam pana in septembrie pentru a pune si mana pe cele mai noi gadgeturi  Ultimate Ears.

Logitech SmartRadio

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele