10 apr. 2012 | 15:30

iPad-ul e doar la o carcasa distanta de Mini MacBook

ACTUALITATE
iPad-ul e doar la o carcasa distanta de Mini MacBook

iPad Case

O companie japoneza a inceput productia in serie a uneia dintre cele mai atractive accesorii care ar putea acompania un iPad 2 sau, daca aveti noroc, poate si 3.

Macotakara.jp a creat o carcasa pentru iPad care, pe langa faptul ca include o tastatura gen MacBook Pro, face tot ce se poate pentru a mari functionalitatea popularei tablete.

Mai precis, carcasa de mai sus, care va transforma iPad-ul in MacBook, include o baterie suplimentara Litiu Polimer pentru a-i mari autonomia, un port USB, un port mini USB cat si conectivitatea Bluetooth folosita pentru a conecta tastatura la iPad.

Cu un pret de aproximativ 75$, desi momentan carcasa poate fi gasita doar pe Amazon.co.jp, cu siguranta va fi adusa pe un canal neoficial si dincoace de ocean. Nu mai ramane decat sa va ganditi de doua ori daca un iPad merge mai bine cu o tastatura fizica sau v-ati obisnuit deja cu cea virtuala.

Incantati de idee?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele