23 mai 2012 | 13:30

Ion lanseaza Air Pro – camera Full HD de off-road

ACTUALITATE
Ion lanseaza Air Pro - camera Full HD de off-road

ION Air Pro

Noile camere Ion Air Pro, anuntate in urma cu cateva luni la CES, sunt disponibile in aceste zile pentru achizitie.

Cu preturi incepand de la 230 dolari, fiecare model este capabil de filmari la rezolutie 1080p cu un camp vizual de 170 grade, de rezistenta la scufundari pana la 10 metri si de o autonomie de 2,5 ore.

Air Pro Wi-Fi este varful de gama al acestei linii de produse. Pe langa pretul de 350 dolari acest model include un senzor WiFi perfect pentru interactiunea cu un smartphone, momentan doar cu iOS dar in curand va exista si suport pentru Android. Dupa ce conectat smartphone-ul la camera, pe langa faptul ca puteti transfera fisierele capturate, puteti si controla camera, telefonul putand functiona ca o telecomanda.

Pe langa Air Pro Wi-Fi, mai exista alte doua modele: Air Pro si Air Pro Plus. Daca Air Pro este cel mai simplu dintre cele 3, Air Pro Plus este identic cu modelul mai ieftin cu exceptia ca in pachet vine cu un set de piese pentru fixarea camerei pe casti sau biciclete. Camerele mai includ 8GB spatiu de stocare in cloud pe MiMedia.com.

Daca totul merge bine si produsele sunt un succes, cei de la ION au promis ca vor mai comercializa in curand si alte module compatibile cu fiecare dintre ele, inclusiv un microfon de calitatea sporita sau o baterie suplimentara.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele