30 iul. 2012 | 10:00

Imaginile de Android 4.1.1 disponibile pentru Nexus S si Galaxy Nexus

ACTUALITATE
Imaginile de Android 4.1.1 disponibile pentru Nexus S si Galaxy Nexus

Intr-o perioada in care cei mai multi posesori de terminale scumpe cu Android vor ramane cu buza umflata cand vine vorba de Jelly Bean, Google isi intoarce atentia catre terminalele Nexus. Mai precis, orice posesor de Galaxy Nexus sau Nexus S isi poate instala acum noul Jelly Bean in versiunea actualizata, 4.1.1, direct de pe serverele Google.

Galaxy Nexus

Daca sunteti posesorul unui terminal recent din seria Nexus si va numarati printre cei dornici sa experimenteze cu diverse firmware-uri custom sau SPL-uri, acum aveti optiunea sa va readuceti terminalul in starea sa de fabrica.  In plus, cu ocazia unei resoftari puteti avea accesl la cea mai recenta versiune de Android.

Tot prin intermediul fisierelor de la Google puteti sari peste asteptarea infernala a unui nou update OTA – over the air. Din pacate, de cele mai multe ori, un nou update la o versiune de firmware tine de operatorul de telefonie sau de particularitatile pe care le aplica acesta firmware-ului instalat pe aparatele pe care le comercializeaza.

In cazul in care ati pus mana pe un Nexus 7, tot azi puteti descarca imaginea de Jelly Bean 4.1.1 de la Google. Pentru mai multe detalii legate de procedura de instalare si pentru a accesa versiunile destinate multiplelor terminal e suficient sa a accesati Developers.google.com.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele