05 mart. 2012 | 17:00

Google isi regandeste aplicatia Hangout… cu masti

ACTUALITATE
Google isi regandeste aplicatia Hangout... cu masti

Google

Dupa cateva luni de modificari si perfectionari in ceea ce priveste serviciul Google+ al Google, in aceste zile a mai fost implementat un set de modificari. De aceasta data e vorba de Hangout, o functie aferenta video-chat-ului din Google+ care, dupa ce a fost imbunatatita cu functii de screen sharing si video broadcasts, de azi inainte vine cu masti.

Asadar, incepand cu urmatorul Hangout veti avea posibilitatea sa va puneti o masca virtuala – functioneaza precum aplicatiile terte care se instaleaza uneori cu un webcam. Folosind si o tehnologie de recunoastere si urmarire a trasaturilor fetei, respectiva masca se misca asa de bine odata cu voi, incat veti putea zice ca este reala.

Nu aveti foarte multe posibilitati din care sa alegeti – caine, pisica, aura sau dracusor -, dar sentimentul generat este deosebit, iar posibilitatile sunt ca aceasta lista sa se mareasca in viitorul apropiat pentru un plus de divertisment. Pentru a activa si personaliza mastile folosite, este suficient sa faceti clic pe icoana de caine stilizat din coltul din staga sus al feed-ului video.

Credeti ca va fi o functie populara sau isi va pierde din efectul de divertisment in cateva zile?