03 dec. 2012 | 14:00

Detinatorii de 3DS XL primesc jocuri gratuite

ACTUALITATE
Detinatorii de 3DS XL primesc jocuri gratuite

Nintendo a anuntat o noua oferta pentru consola 3DS XL, care cu siguranta va ridica numarul vanzarilor din perioada sarbatorilor de iarna. Compania va oferi un joc gratuit fiecarui utilizator care isi inscrie consola pe serviciul online Club Nintendo.

Nintendo 3DS XL

Lista include doua dintre cele mai bune jocuri lansate pana in prezent pe aceasta platforma, acesta fiind un motiv in plus de a lua in considerare aceasta initiativa. Astfel, avem de a face cu excelentele Super Mario 3D Land si Professor Layton and the Miracle Mask, alaturi de New Art Academy: Learn New Painting Techniques and Share Your Art, Nintendo presents: New Style Boutique si Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive!. Probabil cea mai buna parte a acestei oferte este faptul ca oricine a cumparat un 3DS XL poate beneficia de ea, atat timp cat consola este inscrisa inainte de data de 15 ianuarie 2013.

Codurile de download de pe Nintendo eShop vor fi disponibile incepand cu 1 ianuarie, insa vor fi valabile doar pana la sfarsitul lunii. Chiar daca oferta este valabila doar in Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franta, Spania, Italia, Olanda, Belgia, Portugalia si Rusia, atat timp cat contul Nintendo este inregistrat in una dintre aceste tari, puteti profita de aceasta.