06 iun. 2012 | 14:26

Brother lanseaza scannere dedicate

ACTUALITATE
Brother lanseaza scannere dedicate

Intr-o lume unde multifunctionalul este cel mai apropiat lucru de un scanner, Brother s-a gandit sa intre in piata cu dispozitive stand-alone de acest tip.

Nu stiu daca este o idee prea buna din partea lor insa probabil piata cere astfel de produse. Oricum majoritatea daca nu chiar toate produsele sunt destinate utilizatorului de business si probabil doar acestia vor aprecia aceste dispozitive. Adevarul este ca faxul poate fi expus deja la muzeu asa ca scannerul ramane singurul mod de comunicare apropiat.

“Estimam ca piata europeana a scanerelor dedicate va continua sa creasca pe masura ce profesionistii vor cauta solutii tot mai eficiente de gestionare a documentelor lor. Noi intentionam sa completam golul aparut pe piata, oferind scanere flexibile, la costuri eficiente, prin aceasta noua linie recent lansata, care se bazeaza pe experienta acumulata de noi in tehnologia scanerelor”, a declarat Richard Thomas, Product Planning Manager in cadrul BIE.

Brother ADS-2100 (ADS – Automatic Document Scanner) este un scanner color automat cu viteza ridicata de pana la 48 de pagini pe minut. Acesta suporta pe langa hartie si carduri de plastic sau carti de vizita, poate scana cu recunoastere text sau cu incarcare automata intr-o baza de date. Atuul acestuia este ca scaneaza o pagina pe ambele fete la o singura trecere.

Brother DS-600 si DS-700D (DS- Mobile Document Scanner) sunt doua scannere mobile cu alimentare pe USB, al doilea putand scana de asemenea foaia pe ambele fete la o singura trecere prin acesta.