05 sept. 2012 | 12:00

Acer pregateste smartphone-uri pentru 2013

ACTUALITATE
Acer pregateste smartphone-uri pentru 2013

Pentru ca de mai multi ani Acer nu se mai multumeste doar cu pozitia pe care o are pe piata de PC-uri, nici anul urmator nu va fi lipsit de smartphone-uri de la producatorul taiwanez.

Acer Smartphone

Informatiile legate de linia de terminale mobile Acer vin direct de la CEO-ul companiei, Jim Wong. Intr-o declaratie preluata de DigiTimes si confirmata de mai multe publicatii online, acesta a fost extrem de relaxat in a oferi cateva detalii aferente modelelor pe care le are compania in vedere pentru 2013.

In total anul viitor vom vedea nu mai putin de 6 smartphone-uri de la Acer. Cinci dintre acestea vor folosi sistemul de operare Android al celor de la Google in timp ce al 6-lea va rula sistemul de operare Windows Phone 8. Cum e si normal, vor exista modele high-end propulsate de procesoare dual-core de la Qualcomm, in timp ce cateva modele mainstream sau low-end vor folosi procesoare MediaTek.

In ceea ce priveste aparatul cu Windows Phone primele zvonuri au aparut in luna iulie si nu mai este o surpriza pentru nimeni. Avand in vedere ca declaratiile vin direct de la presedintele companiei, toate aparatele au castigat un aer de promisiune oficiala.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele