24 aug. 2011 | 11:40

Verzo debuteaza pe piata de smartphone-uri cu noul Kinzo

ACTUALITATE
Verzo debuteaza pe piata de smartphone-uri cu noul Kinzo

Verzo, o noua companie producatoare de telefoane mobile va debuta in curand pe piata cu primul lor telefon intitulat Kinzo. Acesta, dupa cum puteti vedea si din imagini are un design foarte interesant (de parca a fost realizat de un creator de moda) si ruleaza sistemul de operare Android.

Verzo a confirmat ca va realiza o interfata originala pentru noul Kinzo, care nu va fi implementata doar pentru a diferentia acest telefon de altele, ci pentru a folosi „ce are Androidul mai bun”. De asemenea, compania este constienta ca nu va putea concura cu Samsung si Apple in termeni de laude de genul „cel mai subtire, cel mai rapid, cel mai popular telefon”, insa va incerca sa creeze o comunitate in jurul acestui brand.

Parerile clientilor sunt foarte importante pentru cei de la Verzo, astfel incat vor asculta intotdeauna ce au acestia de zis. Momentan nu s-a vorbit despre specificatii tehnice, insa nu m-ar mira sa avem de a face cu o configuratie care a devenit in mare parte standard pentru terminalele Android: procesor dual core, 1 GB memorie RAM si minim 8 GB de memorie interna. Kinzo va debuta initial in Statele Unite, urmand ca apoi sa se lanseze si in Europa, Rusia, China, America de Sud si Orientul Mijlociu. Vanzarile se vor face initial exclusiv de pe site-ul oficial al companiei, insa pretul nu a fost inca facut public.