17 mai 2011 | 16:41

Sony lanseaza noi modele de MP3 playere

ACTUALITATE
Sony lanseaza noi modele de MP3 playere

Multi dintre utilizatorii de MP3 playere nu opteaza pentru modelele de varf cu o multime de functii si capabilitati extinse ci pentru variantele cat mai reduse ca dimensiune si care au un scop bine definit, acela de a rula doar fisiere audio. Acest lucru se intampla si din cauza pretului pe care variantele mai performante il au, precum si din nevoia de a detine un dispozitiv cat mai simplu si mai usor de utilizat.

Sony a lansat exact pentru aceasta categorie de utilizatori noile modele Walkman B, mai mici, mai inteligente si cu o incarcare mai rapida. Avand in vedere ca discutam de inventatorului gadget-urilor portabile pentru redarea de muzica putem fii siguri ca acestea detin o calitate audio peste medie si o serie de functii foarte utile. Cu o dimensiune mai mica de 10 cm si o greutate de doar 28 de grame micutul Walkman B vine intr-o varietate de culori pentru toate gusturile.

Una dintre functiile pe care o apreciez la acest model este posibilitatea de incarcare rapida care, din doar cateva minute timp in care sta conectat, poate rula aproximativ o ora si jumatate. Autonomia completa a acestuia se apropie de nivelul de 18 ore de functionare.

[table id=74 /]