14 sept. 2011 | 09:20

Sony anunta Walkman Z, un nou PMP cu Android

ACTUALITATE
Sony anunta Walkman Z, un nou PMP cu Android

Desi nu este prima data cand iese in lume, noul PMP cu Android de la Sony, Walkman Z, a fost in sfarsit anuntat oficial. Acesta a fost zarit in premiera in cadrul conventiei IFA de la Berlin si se lauda atat cu hardware-ul, cat si cu software-ul sau, insa pana in prezent nu avea un „nume de scena”.

Pe partea hardware avem de a face cu un display de 4.3 inci cu rezolutie WVGA (800×480), un procesor Nvidia Tegra 2 de 1 GHz, o antena WiFi compatibila cu standardul n si o baterie care tine 20 de ore in cazul ascultarii de muzica si 5 ore pentru functia de redare video. Ca orice device Sony nou, Walkman Z include functia Throw, care trimite catre televizoarele Bravia compatibile orice fisier media redat.

Momentan nu avem un pret pentru noul PMP Sony, insa stim ca va fi disponibil mai intai in Japonia, incepand cu data de 10 decembrie. Acesta va putea fi cumparat in doua combinatii de culori diferite la lansare (rosu cu negru sau albastru cu negru) si va veni in trei versiuni: cu memorie de 16, 32 sau 64 de GB. Cei mai rabdatori, vor primi in 2012 o editie limitata de culoare alba.