15 feb. 2011 | 14:10

SONIM XP3300 Force – Telefon hardcore

ACTUALITATE
SONIM XP3300 Force - Telefon hardcore

Aceste zile vor fi bombardate cu informatii de la Mobile World Congress, probabil v-ati prins. Si vor fi informatii una mai interesanta si mai de anvergura decat alta. O dovada a acestei afirmatii este si „monstruletul” intitulat SONIM XP3300 Force.

Chiar daca nu va fi cel mai popular dispozitiv tinand cont de cate titluri de genul „cel mai… din lume” isi asuma, merita cu siguranta atentia pasionatilor de offroad.

Nu este cel mai atractiv terminal pe care veti pune mana, insa vine cu cel mai lung timp de vorbire din lume, 20 – 24 ore, aceeasi durata de viata putand fi transformata in timp petrecut in mod GPS. Daca vreti sa folositi telefonul ocazional, 800 de ore de viata e foarte probabil sa fie suficiente pentru escapada aceea de o luna pe care o planuiti in munti de foarte mult timp.

Carcasa este din fibra de sticla, iar panoul este protejat de Gorilla Glass cu grosimea de 1,5 mm. La capitolul certificari dobandite de acest titan al telefoanelor, IP-68 se traduce prin rezistenta la caderi pe ciment de pana la 2 metri inaltime, dar si in namol (atentie, nu doar apa!) de pana la 2 metri adancime. Ca temperatura de functionare, acest terminal este certificat sa ruleze fara probleme de la -20 pana la 55 grade.

Pret si data de lansare nu avem inca, insa cei interesati pot sa il astepte pana la mijlocul acestui an, cel mai probabil.


Sursa: Engadget