30 dec. 2011 | 17:25

Samsung Galaxy Note – 1 milion de terminale livrate

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note - 1 milion de terminale livrate

Chiar daca parea putin ciudat la momentul lansarii, Samsung Galaxy Note, acel tabletphone cu un display de 5,3 inci si performante de neegalat care a reusit sa impresioneze o multime de pasionati din domeniul tehnologiei, insa care parea o exagerare pentru restul lumii, a reusit in final sa atinga cifra de livrari de 1 milion de exemplare.

Samsung a raportat o crestere a vanzarilor in Franta, Germania, Hong Kong si Taiwan, dar si intentia de a lansa terminalul in Statele Unite in decursul urmatorului an. Ne asteptam sa aiba ceva probleme cu Apple pe teritoriul SUA.

Desigur, 1 milion de terminale livrate nu inseamna si tot atatea vandute, insa consideram ca aceasta cifra este destul de buna pentru un dispozitiv care nu se integra nici in categoria smartphone-urilor, nici in cea a tabletelor, era prea mare pentru una si prea mic pentru cealalata, cel putin la capitolul dimensiuni.

Nu exista competitie pe acest segment de diagonala – 5-6 inci, insa este posibil ca Galaxy Note sa atraga si alte dispozitive in aceasta gama.