17 aug. 2011 | 10:13

OS Lion 10.7.1 este disponibil acum ca update gratuit

ACTUALITATE
OS Lion 10.7.1 este disponibil acum ca update gratuit

lion-10-7-1-lands-packs-plenty-of-bug-fixes

Chiar daca exista un numar foarte mare de indicii care atesta ca 10.7.2 va fi versiunea de OS X cu suport pentru iCloud preinstalat, pana atunci avem 10.7.1.

Noua versiune de la Lion, fara nici un parametru estetic sau de functionalitate nou, include solutii pentru foarte multe probleme sesizate in ultima perioada de catre proaspetii utilizatori de 10.7.

Pe langa imbunatatirile de performanta pe care un copil din 10 le poate percepe si reproduce, daca e nevoie, in anumite conditii, noua versiune a sistemului de operare va mai rezolva scenarii in care sistemul se bloca in momentul in care va uitati la un film pe net sau in care sunetul nu se mai auzea atunci cand foloseati un cablu HDMI pentru raspandirea sunetului sau optic.

Sa tot fie versiuni noi…

MD256

Tot o schimbare majora fata de momentul aparitiei OS X Lion este lansarea sa folosind un nou mediu de distributie, dupa ce s-au batut cu pumnul in piept ca cea mai buna solutie este comercializarea sa exclusiv pe Mac AppStore. Este vorba de versiunea pe stick USB si costa nu mai putin de 69$. E subtire, usor si este aproape dublul variantei descarcabile de pe App Store-ul de Mac.