04 nov. 2011 | 12:36

Ofertele iPhone 4S in Romania

ACTUALITATE
Ofertele iPhone 4S in Romania

iPhone 4S

Daca acum doua zile vorbeam de batalia operatorilor de telefonie mobila pe noul terminal Apple, astazi avem si dovezile clare.

Ambii, atat Orange cat si Vodafone si-au incarcat „armele” pe site-urile proprii si asteapta marea confruntare de pe 11 noiembrie, cand vor umple rafturile magazinelor cu noile iPhone-uri 4S. Pana atunci ne putem calcula veniturile, sparge pusculitele, cauta un sponsor sau chiar un credit, dar macar cunoasteam care va fi plafonul de indatorare.

Daca vrei un abonament nou la Orange, dupa parerea noastra cea mai accesibila oferta ar fi cea de 36 de euro pe luna: Abonamentul Pantera 21 cu optiunea MySmartphone 15 (1500 de minute in retea, 200 nationale si 350Mb de internet) pretul pentru iPhone 4S alb fiind de 259 euro.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Daca optezi pentru un nou abonament Vodafone iti propunem varianta iPhone 39 (2000 de minute in retea, 300 nationale si 1Gb de internet) si o suma de 199 de euro pentru noul iPhone. Toti cei care raspund pozitiv la aceasta precomanda pana pe data de 11 noiembrie beneficiaza de 10 % discount pe viata, din pretul abonamentului.

Multumit de abonamentul actual? Atunci poti oricand sa achizitionezi noul smartphone si la liber, la multe dintre magazinele online de la noi, acesta fiind disponibil la comanda: Koyos, PcFun, PcGarage si altii.

Cu alte cuvinte acum admiram batalia precomenzilor si in curand vom asista la o batalie in toata regula odata cu lansarea oficiala. Intre timp puteti cantarii toate ofertele Orange aici, iar pe cele Vodafone aici.