20 oct. 2011 | 15:39

NEC Tele Scouter – Isi mai doreste cineva sa fie Robocop?

ACTUALITATE
NEC Tele Scouter - Isi mai doreste cineva sa fie Robocop?

necs-tele-scouter-head-mounted-display-makes-it-really-hard-to

Chiar daca cei mai multi dintre noi sunt timorati de perspectiva utilizarii unui ecran la cativa centimetri de ochi, Nec duce ideea mai departe prin utilizarea unui proiector de mici dimensiuni intr-un astfel de scop.

Avand ca target piata muncitorilor din diverse domenii care necesita doua maini pentru ducerea la bun sfarsit a sarcinilor de la job, NEC a creat Tele Scouter. Acest dispozitiv foloseste un mini-computer cu procesor ARM la 500 MHz combinat cu un display AirScouter.

Panoul creat de Brother, pentru un grad sporit de performanta, de fapt proiecteaza imagini pe unul din ochi, cu promisiunea ca nu afecteaza vizibilitatea utilizatorului.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

 

Chiar daca in teorie respectivul panou din ochelari creeaza o experienta identica cu cea a unui panou cu diagonala de 16 inci cu o rezolutie de 800 x 600 pozitionat la un metru in fata voastra, e greu de apreciat randamentul pe termen scurt sau lung al acestei instalatii.

Totusi, avand in vedere pretul de aproximativ 5.200 dolari pentru hardware si 25.000 dolari pentru software, nu cred ca vor afla prea multi.