29 nov. 2011 | 13:45

Istoria Apple e de vanzare! Care mai doreste, care mai pofteste?

ACTUALITATE
Istoria Apple e de vanzare! Care mai doreste, care mai pofteste?

Documente fondatoare Apple

Casa de licitatii Sotheby’s din New York a anuntat ca se va ocupa de vanzarea documentelor fondatoare ale companiei Apple. Doritorii se vor putea lupta pentru aceasta particica din istoria gigantului mar american, insa doar daca dispun de cel putin 100.000 de dolari. Unii analisti considera ca documentele s-ar putea vinde chiar cu mai mult decat atat, putand ajunge chiar si la 150.000.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

In schimbul acestei sume, castigatorul licitatiei isi va putea expune in sufragerie cele trei foi de hartie care atesta infiintarea Apple Computer, semnate de Steve Jobs, Steve Wozniak si Ronald Wayne acum mai bine de 30 de ani.

Printre aceste documente este regasita si declaratia de retragere din companie semnata de Wayne. Acesta a renuntat la actiunile sale in companie, 10% pentru 2300 de dolari, in anul 1976. La momentul actual, cei 10% ar fi insemnat peste 2 miliarde. Acest episod s-ar incadra perfect in manualul afaceristilor maratonisti atat de prezenti pe meleagurile noastre.

Ar fi totusi interesant de aflat cum si mai ales de ce aceasta particica din istoria celei mai valoroase companii din lume a ajuns pe „tejghea”.

Sursa: Ubergizmo