19 sept. 2011 | 10:30

HP TouchPad face trecerea catre Android aproape complet – CyanogenMod 7

ACTUALITATE
HP TouchPad face trecerea catre Android aproape complet - CyanogenMod 7

Sistemul de operare al celor de la Palm, initial, si ulterior al celor de la HP pentru portabile ar fi putut fi un real succes daca hardware-ul ar fi fost mai competent, insa in curand va fi dat uitarii.

O piatra importanta in aceasta activitate de ingropare este pusa de echipa din spatele CyanogenMod care, luand in calcul suportul pe cale de disparitie pentru WebOS, face o treaba din ce in ce mai buna in a porta Android-ul celor de la Google pe singura tableta a HP.

Desi TouchPad-ul unor utilizatori este deja o gazda destul de buna pentru Android, odata cu lansarea CyanogenMod 7, care nu va fi amanata foarte mult daca e sa ne luam dupa clipul de mai jos postat in aceste zile pe YouTube, va deveni una si mai buna. Marile schimbari din urmatoarea versiune de Android ce va putea fi instalata pe TouchPad vor fi functionalitatea WiFi, accesul la Android Market, driverul de sunet si utilizarea accelerometrului.

Chiar daca mai sunt multe buguri de rezolvat, se pare ca e doar o chestiune de timp pana ce tableta HP va fi uitat ,,gustul de WebOS din circuite”.