20 mai 2011 | 18:15

Garmin creeaza un nou GPS pentru padure – Montana

ACTUALITATE
Garmin creeaza un nou GPS pentru padure - Montana

Garmin Montana, Garmin Montana 600, Montana 600

Tinand cont ca vechea linie de produse se intitula Oregon, Garmin continua traditia de a-si denumi produsele dupa state din SUA, cu noua sa linie de produse Montana. Formata din 3 produse, noua gama de GPS-uri hard core este destinata exclusiv entuziastilor care stiu ce vor si sunt constienti ca siguranta unei experiente montane depinde de locurile prin care „navighezi”.

Marea inovatie a acestei linii de produse este data de o camera de 5 MP prezenta in doua din cele 3 noi modele. Chiar daca nu va puteti astepta la o performanta remarcabila, caci vorbim totusi de un dispozitiv GPS, va fi o placere sa faceti un instantaneu din varful unui versant. In definitiv, cum era si de asteptat, fotografiile vor fi GeoTagged, o caracteristica ce le va face imposibila prietenilor vostri lipsa de incredere in performantele voastre de escaladare.

Modelul de baza, Montana 600, vine cu o busola capabila de a va ghida pe 3 axe, iar ca ecran vorbim de un panou sensibil la atingere de 4 inci, capabil de a va impresiona cu vizibilitatea sa chiar si in momentele in care soarele bate exact pe el. In ceea ce priveste preturile acestor dispozitive intre 600 si 700 de dolari puteti pune linistiti deoparte pentru achizitie, poate un pic mai mult in tara noastra.


Sursa: Engadget