03 iun. 2011 | 14:04

EA Store devine Origin

ACTUALITATE
EA Store devine Origin

Magazinul virtual EA Store va fi redenumit Origin incepand de astazi. Acest rebranding va oferi ocazia celor de la Electronic Arts de a adauga mai multe elemente de social networking, putand astfel crea o comunitate de jucatori. De asemenea, o noua aplicatie care va unifica toate elementele acestui Origin Store va fi lansata pentru userii de PC, probabil inlocuind vechiul EA Download Manager. Astfel, compania pare sa inceapa sa isi concentreze lansarile pentru PC spre distributia digitala, promitand servicii care ar putea rivaliza Steam-ul.

Evident, cele doua servicii sunt complet diferite, Valve oferind distributie pentru oricine doreste sa vanda pe Steam, in timp ce Origin este dedicat jocurilor EA. Printre functiile de socializare se numara si posibilitatea de a tine legatura cu prietenii de pe Origin pe mai multe device-uri, care insa nu au fost numite inca, iar un soi de achievement-uri cu ajutorul carora sa te lauzi au fost mentionate insa nu detaliate.

Nu ramane decat sa asteptam cu interes lansarea serviciului Origin de astazi si sa vedem daca intr-adevar este o miscare in directia potrivita pentru EA, sau daca vor sa atraga ceva mai multa atentie spre serviciile lor online printr-un simplu rebranding.

Sursa: 1UP