06 apr. 2011 | 16:39

Cum printezi prin Internet?

ACTUALITATE
Cum printezi prin Internet?

imprimante, internet, Google, HP, Google Cloud Print, HP ePrint, Gmail, Google Docs, Chrome OS

Daca ti-ai dorit vreodata sa printezi un document pe care il ai pe telefonul mobil sau pe laptop pe imprimanta de la birou sau de acasa, cu Google Cloud Print poti face asta din orice aplicatie compatibila direct pe orice echipament HP cu functie ePrint. Aceste imprimante pot fi conectate la Internet si accesate de oriunde ai o conexiune disponibila, fara sa fie nevoie de instalari suplimentare de software.

Combinatia dintre Google Cloud Print si imprimantele HP ePrint face imprimarea mult mai intuitiva, mai accesibila si mai practica, eliminand nevoia instalarii unui driver de imprimanta sau a accesarii unui computer conectat la imprimanta. Aplicatiile ce pot fi folosite impreuna cu Google Cloud Print includ, pentru moment, versiunile Gmail si Google Docs pentru telefonul mobil si sistemul de operare Chrome OS, iar pe viitor serviciul va fi compatibil si cu alte aplicatii din surse terte.

O listă completa a imprimantelor HP compatibile cu Google Could Print si mai multe informatii despre functia HP ePrint pot fi gasite aici.