17 iun. 2011 | 12:13

Concurs de videoclipuri pentru muzica din Portal 2

ACTUALITATE
Concurs de videoclipuri pentru muzica din Portal 2

Valve a anuntat prin intermediul site-ului oficial Portal, ca incepand de astazi si pana pe 15 iulie va fi organizat un concurs de videoclipuri pentru o melodie inclusa in cel mai nou joc din serie. Aceasta este „Exile” a trupei „The National„, cantec pe care il putem asculta intr-una din camerele ascunse ale jocului. Desi cei care se asteptau la realizarea unui videoclip pentru  melodia „Want You Gone” de la finalul lui Portal 2 vor fi putin dezamagiti, acest concurs va aduce premii semnificative care i-ar putea stimula sa participe.

Castigatorul va primi o chitara pe care se vor gasi autografele membrilor trupei The National si „obiecte promotionale din universul Portal”. Desi nu s-a precizat cu exactitate ce „obiecte” vor fi acordare, magazinul oficial Valve include destule tricouri, accesorii si postere pentru a satisface orice fan Portal.

Foarte interesant este faptul ca videoclipul nu trebuie realizat obligatoriu cu materiale video din Portal 2. Alegerea continutului care va fi inclus in acesta va fi la  latitudinea celui care il creaza, asa ca participantii au unda verde la creativitate. Castigatorul va fi ales printr-un sistem de votare la care vor participa cei de la Valve, trupa The National, cat si comunitatea. Pentru a intra in concurs, clipurile trebuie urcate pe YouTube si marcate cu tag-ul „PORTAL2NATIONALEXILE„.