02 iun. 2011 | 17:32

Audi A1 Clubsport Quattro exclusiv in Need for Speed: World

ACTUALITATE
Audi A1 Clubsport Quattro exclusiv in Need for Speed: World

Need for Speed: World poate fi considerat inca un succes pentru EA Games pe piata jocurilor Free-to-Play. Acesta este unul dintre putinele astfel de jocuri care se poate lauda cu 5 milioane de jucatori.

Ei bine, cei de la Electronic Arts nu isi ignora fanii si, cu ocazia atingerii acestui numar impresionant de adepti ai jocului, s-a aliat cu Audi pentru a aduce o exclusivitate neasteptata pentru acest titlu. Este vorba despre Audi A1 Clubsport Quattro, o masina dezvaluita in urma cu numai cateva ore in cadrul turului Worthersee din Austria. Cei care vor sa intre in posesia acestei masini in joc o pot „inchiria” gratuit din magazinul virtual al jocului.

Si, daca tot este vorba despre o masina nou-nouta, hai sa ne uitam putin si sub capota acesteia. Audi A1 Clubsport Quattro dispune de un motor de 2.5 litri, care dispune de nu mai putin de 503 cai putere. Avand in vedere greutatea de 1.390kg, avem de a face cu o masina mica si rapida, care poate ajunge de la 0 la 100 km/h in 3.7 secunde, iar la 200 in 10.9. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 250 km/h.

Cu asemenea specificatii tehnice, este clar ca politistii virtuali nu vor avea nici o sansa in fata jucatorilor de NFS: World care conduc un A1 Clubsport Quattro. Cu ocazia acestui parterneriat, am primit si un clip care prezinta procesul de transformare a unui Audi A1 intr-un Clubsport Quattro.