15 feb. 2011 | 18:04

ASUS la MWC – noi concepte pentru noi dispozitive

ACTUALITATE
ASUS la MWC - noi concepte pentru noi dispozitive

Termenul de mobilitate se refera mai nou la dispozitivele electronice conectabile la Internet intr-un fel sau altul (WiFi sau 3G) pe care le poti lua cu tine. Nu negam ca si laptopul poate face parte din aceasta categorie, insa, avand in vedere ca Mobile World Congress se desfasoara in acest moment, ne vom referi la acele dispozitive mai mici decat un laptop, si anume tabletele si telefoanele mobile.

ASUS este si el un jucator important in acest segment si vine si el cu noi dispozitive.

“ASUS stie ca utilizatorii au nevoi diferite, iar cea mai buna cale de a le satisface cerințele este de a le oferi libertatea de a alege. Angajamentul nostru de a inova in mod constant inseamna ca putem oferi experiente din ce în ce mai bune unor oameni diferiți pentru o varietate de scenarii”, a declarat Jonney Shih, Președintele ASUS.

Aceasta remarca a presedintelui ASUS se refera la noile produse ale companiei care se vor lupta cot la cot pentru suprematia in piata, dupa iPad bineinteles.

Noul concept Seamless Mobility integreaza spatiul de lucru intre mai multe dispozitive diferite, astfel informatiile la care lucram pot fi stocate pe contul Webstorage si accesate in timp real de pe orice dispozitiv pe care il folosim. Astfel dimineata in drum spre servici putem accesa aceste date de pe telefonul mobil, la birou le putem accesa atat pe telefonul mobil cat si pe laptopul sau desktop-ul de lucru, iar acasa sau in momentul in care calatorim de pe o tableta.

Practic, serviciul de tip „cloud” a primit un nume mai sonor pentru a usura astfel intelegerea conceptului de catre utilizatorii finali si de asociere a acestui tipo de serviciu cu brandul ASUS.