01 aug. 2011 | 10:34

Apple scade preturile la iPhone. Vine urmatorul?

ACTUALITATE
Apple scade preturile la iPhone. Vine urmatorul?

iphoneprice-drop

Tinand cont ca piata americana este un barometru important, mai ales cand vine vorba de produsele Apple, vestile de ieftinire a popularului iPhone trebuie luate foarte serios in considerare, aceasta fiind de obicei prima miscare inainte de o ieftinire globala si anuntul unei noi generatii.

Intr-o stire-zvon publicata de PhoneArena si preluata de Engadget, mai multe lanturi de retail din SUA urmeaza sa ieftineasca preturile de achizitie pentru iPhone 3GS de 8GB si pentru iPhone 4 la abonamente pe 2 ani. Astfel, daca 3GS -ul coboara la 19,99$ si iPhone 4 de 16GB si 32GB ajung la 169,99$, respectiv 269,99$, avem dovezi clare ca o iminenta lansare a mult anticipatului iPhone 5/4S va veni in septembrie, cum indicau deja numeroase zvonuri.

Anumite surse indica o scadere si mai mare la modelul de 16Gb, pana la 149,99$, atat pentru modelul 3G (AT&T) cat si cel CDMA (Verizon). Ramane sa vedem realitatea si, mai ales, daca respectivele ieftiniri de la Apple se vor propaga pana la operatorii locali – aviz companiilor Orange, Vodafone si Cosmote.