30 mart. 2011 | 13:11

Amazon a lansat Cloud Player

ACTUALITATE
Amazon a lansat Cloud Player

In cazul in care nu ati interactionat prea mult cu domeniul cumparaturilor online, merita sa retineti ca Amazon, pe langa vechimea in domeniu si calitatea serviciilor, este unul dintre singurii mari retaileri online internationali care fac livrari in Romania.

Trecand peste acest detaliu si peste faptul ca business-ul lor a inceput cu vanzarile de carti, iar acum cel mai popular produs comercializat pe site este Kindle-ul, Amazon si-a lansat un nou serviciu.

Incorporeaza populara sintagma “Cloud” si, cu ajutorul Cloud Drive sau Cloud Player (exclusiv pentru Android), oricine isi poate reda muzica achizitionata oriunde pe glob. Singura conditie este sa cumparati cateva melodii de pe Amazon MP3 Store, sa selectati la livrare “in cloud” si sa va bucurati de umplerea a aproximativ 5 GB de spatiu gratuit si pana la 20 GB contra cost.

Merita mentionat faptul ca intregul continut online este indexat si, chiar daca nu il vedem in fata ochilor dimineata, putem cauta in el fara probleme. Nu mai ramane decat sa incepem sa dam mai multi bani pe muzica.