05 oct. 2011 | 10:10

Adobe vrea in Cloud, il denumeste Creative

ACTUALITATE
Adobe vrea in Cloud, il denumeste Creative

screen-shot-2011-10-03-at-8.40.04-pm

In cazul in care una din zecile de solutii prin care va puteti urca usor si rapid fisierele in nor nu este pe gustul vostru, Adobe si-a anunta propria solutie la aceasta problema intitulata Creative Cloud.

Incepand cu luna noiembrie a acestui an, la un pret pe care inca nu-l cunoastem, veti primi 20GB pe care va puteti pune manual sau sincroniza fisiere create cu Adobe Creative Suite sau Adobe Touch Aps. Acestea din urma reprezinta o suita de 6 aplicatii care urmeaza sa profite de spiritul artistic al posesorilor de tablete atat cu Honeycomb, pana la sfarsitul acestui an, cat si cu iOS, la inceputul lui 2012.

Adobe Touch Aps este format din Photoshop Touch, Collage, Debut, Ideas, Kuler si Proto. Daca suntei abonati la Adobe Carousel care va permite sa va reflectati toate fotografiile in cloud, aplicatiile de mai sus pot accesa libraria de imaginii si din aceasta sursa.

In ceea ce priveste viitorul, Adobe spera ca dupa primul an sa mute aplicatii intregi in cloud impreuna cu servicii de publicatii digitale la care sa se adauge, odata cu trecerea timpului o comunitate de utilizatori creativi, dornici de feedback.

ViewMedia