14 apr. 2010 | 10:56

Un Task Manager mai deștept

ACTUALITATE
Un Task Manager mai deștept

Process Explorer 1

Dacă v-ați dorit vreodată un înlocuitor al Task Manager-ului din Windows care să vă ofere informații mult mai detaliate despre ce anume se petrece în orice moment în interiorul computerului vostru, una dintre cele mai bune alternative este Process Explorer, un produs al celebrului site Windows Sysinternals, site creat creat în 1996 de Mark Russinovich și Bryce Cogswell pentru a găzdui utilitarele de sistem avansate create de cei doi, precum și o cantitate impresionantă de informație tehnică. Din 2006, site-ul a fost cumpărat de Microsoft și este sursa unora dintre cele mai bune utilitare create vreodată pentru Windows.

Process Explorer a fost recent actualizat, adăugând unui set deja impresionant de caracteristici, mai multe tooltip-uri informative, informații despre procesele .NET și multe alte îmbunătățiri. Process Explorer v12 arată inclusiv procesele asociate cu tab-urile din IE8, pentru a identifica cu precizie tab-ul care s-a blocat, afișează toate procesele svchost drept tooltip-uri, te informează cu precizie ce DLL-uri sunt în uz și oferă multe alte informații utile, în special dacă încerci să repari ceva prin Windows.

Programul vine arhivat și tot ce ai de făcut este să-l extragi în orice folder vrei tu și gata instalarea. Pentru a înlocui Task Manager, ai o opțiune în meniul Options. Have fun!

Descarcă Process Manager de pe PlayTech sau de pe site-ul producătorului.