21 oct. 2010 | 10:50

Twitter vs. Facebook

ACTUALITATE
Twitter vs. Facebook

Diferentele sunt multe, chiar foarte multe, dar in esenta? Daca ar fi sa rezumam povestea Twitter vs. Facebook,  ce am putea spune?Azi am mai primit o scandura sau o vaca sau un cadou de la prietenii mei de pe Facebook. Dar ce ai cu mine de-mi dai un porc? Poate ca nu-l vreau… dar nici sa te superi pe mine nu prea as vrea….

Pe Twitter parca e mai simplu, poti alege ce sa citesti si ce nu, fara sa superi pe nimeni. Nu exista invitatii la evenimente sau cereri de prietenii pe care sa fii nevoit sa le refuzi. Sa nu mai vorbesc ca apari in profilul nu stiu cui in poze de care ai si uitat… Pe zi ce trece, tot ce se petrece pe Facebook devine tot mai greu de ignorat. Primesc invite de la pusti care fac concursuri de genul: Eu am mai multi prieteni decat tine!!! si nici nu mai pot sa le dau ignore din prima, trebuie sa ii menajez cu „not now”.

Este mult mai simplu sa poti alege exact ce vrei, cand vrei si fara sa afle tot poporul, dar poate ca in asta consta mai nou socializarea, un soi de imprietenire cu forta. Cu alte cuvinte, de cele mai multe ori ajungi ca pe Twitter sa apreciezi ce face un necunoscut, iar pe Facebook sa te scoata din sarite chiar prietenii tai…


Sursa: Gizmodo