11 mai 2010 | 12:54

Samsung STORY Station USB 3.0, hard disk extern pentru transfer rapid

ACTUALITATE
Samsung STORY Station USB 3.0, hard disk extern pentru transfer rapid

Hard Disk Extern Samsung Story StationSamsung Electronics anunta cel mai rapid hard disk extern din portofoliul STORY Station – Samsung STORY Station 3.0 de 3.5 inch (8,9 cm) si cu interfata SuperSpeed USB 3.0, oferind o viteza de zece ori mai mare fata de vechiul standard de interfata 2.0.

Interfata SuperSpeed USB 3.0 ofera o rata de transfer maxima de 5GB/secunda. In comparatie, interfata USB 2.0 avea o viteza de transfer de 480MB/secunda. Prin urmare, 4MB de muzica (echivalentul unei piese de 3 minute) sau imagini (fotografii cu rezolutie ridicata realizate cu o camera de 6 megapixeli) pot fi transferate in aproximativ 0,02 secunde. Iar un film HD poate fi transferat in numai 2,3 minute. Noua interfata este compatibila cu interfetele 2.0 si 1.1.

Driver-ul STORY Station 3.0 este disponibil la nivel global in variante de la 1TB pana la la 2TB, incepand cu luna aprilie a anului in curs.

Portofoliul de hard-diskuri STORY mai include Station USB 2.0 si Station Plus cu e-SATA si USB 2.0. Programele de software preinstalate includ Samsung Auto-Backup, SecretZone si SafetyKey pentru incriptarea informatiilor si protectia parolei.