07 ian. 2010 | 15:43

Playerul muzical, ajutor în cura de slăbire

ACTUALITATE
Playerul muzical, ajutor în cura de slăbire

[galleria]

Samsung Electronics a prezentat în cadrul CES din acest an două MP3-playere care au fost recompensate cu distincția CES 2010 „Innovations Honoree”.

Modelul IceTouch (YP-H1), dotat în premieră cu un ecran tactil color transparent AMOLED de 2 inch, care joacă un rol important în transformarea dispozitivului într-un DVD-player de calitate, dar ale cărui talente însumează și titlurile de player audio, album foto portabil, radio FM și chiar și a unui dispozitiv portabil de stocare.

Modelul MyFit (YP-W1), care dispune de tehnologie care promovează un stil sănătos de viață, te va ajuta sa-ți monitorizezi nivelul de stres, eliminarea grasimilor, aportul și arderile de calorii și programului de exercitii.

Învelișul ecranului AMOLED al modelului IceTouch este construit folosind un proces de presare cu injecție duală și sticlă securizată din care rezultă o suprafață netedă, durabilă și rezistentă la zgârieturi. Modelul IceTouch, disponibil în variantă cu alb, poate fi, de asemenea, personalizat prin fețe colorate în roz, albastru, violet și gri, comercializate separat.

Modelul vine dotat cu tehnologie de sunet pe 5.1 canale care suportă formatele audio MP3, WMA, OGG, FLAC, AAC, M4A, WAV și MP3HD. Pentru adepții formatului video, noua tehnologie va putea reda fișiere MPEG4, WMV, H. 264, Xvid și fișiere DivX. Player-ul analizează permanent și reglează nivelul audio pentru a reproduce sunetul dorit de producător.

Modelul MyFit este un media player portabil care integrează instrumente de management al sănătății posesorului, cum ar fi monitorizarea nivelului de stres și a grăsimii depuse sau ghiduri de antrenament personalizat. Dispozitivul poate fi comutat pe modul de redare jogging, iar modul Tapping Control Jogging simplifică saltul la o nouă melodie fără a întrerupe sesiunea de antrenament.

Dar mai mult decât să contribuie la consolidarea sănătății utilizatorului, MyFit este un player portabil de muzică multi-funcțional care dispune de un tuner radio FM și de tehnologia audio Samsung DNSe 3.0. Aceasta ajută la depășirea ineficienței și a limitărilor impuse de comprimarea fișierelor audio, producând un sunet stereo mai realist. Redarea fișierelor media include formate comprimate la înaltă calitate, precum MP3, WMA, OGG, AAC și formatele video MPEG4 și WMV.

Modelul IceTouch dispune de primul ecran tactil transparent AMOLED, iar MyFit este o tehnologie de management al sănătății și este concepută să-i ajute pe utilizatori să se mențină în formă. Modelele IceTouch și MyFit vor fi disponibile în prima jumătate a anului 2010. IceTouch va oferi o capacitate de stocare de 16 GB, iar MyFit de 8 GB.