21 oct. 2010 | 13:05

Peripetii Call of Duty: Black Ops

ACTUALITATE
Peripetii Call of Duty: Black Ops

Din categoria „s-a furat mireasa”, dar inainte de nunta… Asa a patit noul titlu al celor de la Activision Call of Duty Black Ops, care a fost furat dintr-o tipografie din Alabama.

Miercuri a si aparut un videoclip pe Youtube in care apareau discul si cateva secvente din joc. Activision a cerut pe buna dreptate scoaterea acestui filmulet, motivand ca jocul urmeaza a fi lansat. Se pare ca pirati disperati exista pe tot mapamondul…

Oricum, pentru aceia dintre voi care vor sa se bucure de joc la adevarata lui valoare, incepand cu 9 noiembrie il vor putea achizitiona si la noi, pentru Xbox 360, PlayStation 3 sau Windows PC.

Pana la lansare, au fost deschise precomenzile pentru COD: Black Ops. Campania din Romania, derulata de Best Distribution in retelele Domo si Diverta, aduce un pret de 49,9 lei pentru variantele pentru PC, PlayStation 3 si XBOX 360. Cand cumparati jocul, suma deja platita pentru cutia promotionala va fi scazuta din pret.

Cutia promotionala contine pentru varianta de PC un dog tag exclusiv Call of Duty: Black Ops gratuit, iar in cazul variantelor de PlayStation 3 si Xbox 360 un fluturas promotional (rave card) care ofera posibilitatea obtinerii gratuite a unui skin Flight Suit Avatar, disponibil din ziua lansarii.


Sursa: Ubergizmo