14 mai 2010 | 19:30

Noile LCD-uri Philips 7000 ofera un pachet complet

ACTUALITATE
Noile LCD-uri Philips 7000 ofera un pachet complet

Philips 40PFL7605H LEDNoua serie de televizoare LCD Philips 7000 cu tehnologie LED ofera un pachet complet: imagine perfecta, lumina ambientala optima, cel mai clar sunet posibil si servicii interactive de ultima ora. Designul noilor televizoare se integreaza perfect intr-un ambient contemporan, prin rama din metal elegant finisat, baza de sticla si suportul de otel.

Philips-40PFL7605H-LED-telecomandaTehnologia patentata Philips Ambilight Spectra 2 adauga o noua dimensiune imaginii TV prin proiectarea unui halou luminos in spatele ecranului, pe perete. Ambilight ajusteaza automat culorile si luminozitatea haloului in functie de imaginea de pe ecran. Seria 7000 se evidentiaza prin nivelul de detaliere incredibil al imaginii si prin miscarile fluente, chiar si in cadrul celor mai rapide scene de actiune. Cu cele 4 trilioane de culori, calitatea imaginii este dusa la un nou nivel, multumita tehnologiei Pixel Precise HD, iar noua Super Resolution ofera cele mai detaliate imagini, indiferent daca este vorba de un film Blu-Ray sau un videoclip online. Ecranul LCD Philips de 100Hz creeaza imagini clare, vii si detaliate, si ofera un timp de raspuns incredibil, de numai 2 ms. Scenele din filme vor fi redate exact asa cum si-au dorit regizorii sa fie vizionate, multumita tehnologiei premiate HD Natural Motion, care corecteaza defectele de imagine atat din imaginile transmise de statiile TV, cat si din cele inregistrate cu camera proprie.

Noua serie 7000 utilizeaza tehnologia Clear Sound – un sistem de sunet invizibil, cu doua difuzoare in fata si doua in spate. Puterea audio de 20 W (RMS) si tehnologia Incredible Surround contribuie la obtinerea unei experiente surround impresionante.

Caracteristica NET TV ofera acces rapid si usor la Internet, plus continut suplimentar web, special adaptat pentru seria 7000.

Noul televizor LCD Philips 40PFL7605H LED este disponibil in magazinele din Romania la pretul de 4.799 RON.