24 mai 2010 | 03:43

Misca niste muzica!

ACTUALITATE
Misca niste muzica!

[galleria]

Te relaxezi, lucrezi, te distrezi sau te joci… in timpul diverselor activitati si in diferite stari asculti muzica. Nimic special pana acum. Dar daca boxele ar avea ”picioare”? Ei, parca deja ti-am starnit interesul, nu?

Boxele wireless flOw, compatibile cu iPod, pot fi mutate, in timp ce iti canta o muzica potrivita. Boxele depind de dinamismul miscarilor pentru a selecta melodiile din player si a le rula. Asadar, daca esti cu un grup de prieteni si misti boxele cu forta si rapid, inseamna ca ai chef sa asculti ceva rockereala. Accelerometrii si senzorii de control al gesturilor integrati in flOw iti detecteaza corpului si le asociaza cu un anumit tip de muzica. E simplu, nu? Misti boxele cu delicatete, inseamna ca esti intr-o stare de ”Layla”. Daca ai miscari mai nervoase, e clar ca ai asculta mai degraba ”Thunderstruck”.

Totusi, inca nu te grabi sa comanzi sistemul, e inca in stadiu de concept, iar design-ul ii apartine lui David Boyce. Oricum, mai mult ca sigur le vom vedea la un moment dat pe piata. Si chiar va fi ceva revolutionar cu atata interactivitate, nu?