03 nov. 2010 | 17:28

iPhone cu Flash: acum e oficial [+VIDEO]

ACTUALITATE
iPhone cu Flash: acum e oficial [+VIDEO]

Chiar daca Apple nu s-au aratat interesati de integrarea Flash in iPhone, industria se pare ca lucreaza pentru asta. Solutia prezentata de Redmond Pie, despre care am scris in vara, demonstreaza interesul pentru acest subiect.

De data aceasta vorbim despre o rezolvare oficiala, deci trecem deja la un alt nivel: noul browser-ul Skyfire, multumita caruia toti utilizatorii de iOS vor putea sa se bucure de videoclipuri Flash pe iPhone-urile din dotare…

Se pare ca aplicatia a aparut in august, iar recent a fost aprobata de cei de la Apple. Skyfire este un browser construit peste Safari, adica veti beneficia de toate functiile pe care le stiti deja plus altele nou noute.

Din pacate, nu veti scapa de celebrul mesaj „can’t view this video”, dar tot ce trebuie sa faceti este sa dati un click intr-o fereastra pe care Skyfire o deschide si care contine videoclipul accesat.

Noul browser transforma instantaneu continutul Flash in H.264, format pe care iOS-ul il recunoaste cu cea mai mare placere…

Pana il veti putea achizitiona din Apple Store, va invitam sa descoperiti cateva dintre cele mai importante functii ale noului browser in videoclipul de mai jos:


Sursa: Pocket-lint