VIDEOtec(h)a

În categoria VIDEOtec(h)a vei regăsi acel conținut video popular pe internet. Îl găsim și ți-l prezentăm imediat aici ca să te bucuri și tu de el.

Ce găsești în categoria VIDEO

Review e o subcategorie a celei dedicate clipurilor momentului. Unele sunt produse de noi, altele sunt virale pe net. Aici ne adunăm tutorialele, dar și alte proiecte în care ne implicăm.

Vei găsi video cu recenzii de dispozitive, de la cele mai noi telefoane la aplicații care merită atenția ta. Tot aici vei regăsi și acele clipuri la 360 de grade sau demonstrații de VR și AR.

PLAYTECH a pornit în vremea în care conținutul Full HD era un vis. Acum suntem în plină dezvoltare a conținutului 4K și dincolo de el. Ecranele telefoanelor au ajuns să aibă rezoluție 2K. Totul a început să fie o miză pentru video și noi încercăm, împreună cu tine, să ținem pasul.

Am pornit ca o publicație tech cu accent pe articole. Încă ne facem mare plăcere să scriem și să-ți explicăm tehnologia, știința, divertismentul din prezent sau industria auto. Acolo unde subiectul se pretează, vom încerca să furnizăm câte un clip care să se potrivească. Totodată, cuplăm articole cu videoclipuri care să te ajute să înțelegi mai bine informația.